Foto: Getty Images
Superliga

Liverpool forhandler om stærk forsvarsprofil

Liverpool er i gang med at forhandle de personlige vilkår med Ibrahima Konaté.

Flere engelske medier beretter, at Liverpool er godt i gang med at styrke forsvaret, der i denne sæson har været ganske ramt af blandt andet skader.

Tjekker man ind på de lokale medie Liverpool Echo er der et hav af historier omkring, hvordan Liverpool er i gang med at hente den franske forsvarsspiller Ibrahima Konaté, der er på kontrakt hos RB Leipzig.

Det var David Ornstein fra The Athletic, der først kunne berette om historien først, og nu melder Fabrizio Romano fra Sky Sport Italia sig også på banen.

Den italienske journalist slår sig ofte op på at have godt med kendskab til de største klubbers transfer-ønsker og forhandlinger - og han mener at vide, at Liverpool og Ibrahima Konaté er i dialog om de personlige vilkår, hvor man diskuterer en femårig kontrakt:

- Han (Ibrahima Konaté, red.) er et af Liverpools transfermål på forsvarspositionen, men intet er færdiggjort eller underskrevet endnu. RB Leipzig vil have frikøbsklausulen på €40 millioner for at slippe ham. Der er forhandlinger i gang om de personlige vilkår frem til 2026, skriver Fabrizio Romano.