• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Transfernyt: AaB køber offensiv forstærkning

Foto: Getty Images

AaB har købt den offensive midtbanespiller Louka Prip i AC Horsens.

Af Torsten Kjems Hansen

AC Horsens har solgt Louka Prip til AaB, og den teknisk stærke offensivspiller skifter med øjeblikkelig virkning på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025. 

Det meddeler AC Horsens

- Louka Prip skiftede til AC Horsens fra 1. division, og han har gennemgået en rigtig god udvikling gennem de seneste to et halvt år hos os. Der er ingen tvivl om, at Prips ambitionsniveau er at spille på så højt et niveau som muligt, og det fik han mulighed for efter AaB’s henvendels.

- Vi har haft en god og konstruktiv dialog med AaB og har opnået en god transferaftale. I foråret modtog vi en henvendelse på Prip fra en udenlandsk klub, og det afslog vi på grund af den sportslige situation.

- Vi lovede dengang at se positivt på en eventuel henvendelse, og vi er blevet enige om en handel, der er god for alle parter. Vi har endnu engang bevist, at vi kan hente en spiller fra en lidt lavere hylde, være med til at udvikle ham og sælge ham videre til en attraktiv klub, og det er en del af vores forretningskoncept, fortæller Horsens-sportschef Niels Erik Søndergård.

Louka Prip glæder sig over, at aftalen er faldet på plads.

- Jeg kunne ikke sige nej til muligheden for at komme til AaB, for det er en kæmpe klub med en fantastisk fanbase, og de spiller fremadrettet fodbold langs jorden. Jeg har haft en fantastisk tid i AC Horsens, og jeg har aldrig oplevet et omklædningsrum, der fungerede så godt.

- Det er trist at sige farvel til så fantastiske mennesker, men det bliver på gensyn, for jeg er ikke i tvivl om, at AC Horsens’ niveau er for højt til NordicBet Ligaen, og at klubben rykker op i Superligaen som nummer et, siger Louka Prip.

Louka Prip har scoret 15 gange i Superligaen for AC Horsens i 83 kampe.

Hold altid øje med Superliga-klubbernes handler i denne løbende opdaterede oversigt

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020