• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Karl Dorph Søe

Transfernyt: BIF-stjerne på blokken hos storklub

Foto: Getty Images

Ifølge et tyrkisk medie er Galatasaray interesseret i at hente formstærk Brøndby-profil.

Af Karl Dorph Søe

Han stod over for det danske landshold i Tunesiens VM-åbner og har i hele sin karriere spillet i Danmark. Nu tyder noget på, at den 21-årige tunesiske midtbanespiller Anis Ben Slimane, som også har dansk statsborgerskab, kan være på vej mod nye græsgange. 

Ifølge det tyrkiske medie Fotomac skulle den tyrkiske storklub Galatasaray nemlig være varm på den unge Brøndby-profil. Klubben er angiveligt ude efter en ny midtbanespiller, og Slimane er nævnt som en mulig kandidat af talentspejderstaben.

Den teknisk dygtige midtbanespiller har spillet samtlige kampe for Brøndby i den første halvsæson, der dog har været fuldstændig katastrofal for klubben. Brøndby ligger nummer 10 efter de første 17 spillerunder. Galatasaray var i sommer ude efter brasilianske Evander fra FC Midtjylland, men klubberne kunne ikke blive enige om en pris. Nu er spørgsmålet om Galatasaray er villige til at betale de mange millioner Brøndby vil kræve for Slimane.  

Slimane har dog været en af de mere stabile spillere på Vestegnen, og leverede også, sammmen med Superliga-kollega Issam Jebali, hæderlige præstationer til VM i Qatar.

Skulle den unge profil skifte, ville det være første gang, han spiller uden for landets grænser, og Brøndby ville unægteligt komme til at savne ham på midtbanen, i deres forsøg på at rette op på den sløje sæsonstart.