• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Transfernyt: Her er Tobias Bechs nye klub

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Kantspiller Tobias Bech skifter klub, bekræfter Viborg FF.

Af Kenneth Jensen

Tobias Bech er fortid i Viborg FF.

Klubben bekræfter nu, at man har solgt kantspilleren til tyske FC Ingolstadt.

Dermed skal han altså ikke til eksempelvis AGF, som ellers har vist interesse for ham.

20-årige Tobias Bech skifter et halvt år før kontraktudløb, og han har fået en treårig aftale i den tyske klub fra 3. Bundesliga.

- Det er med blandede følelser, at vi skal sige farvel til Tobias. Der er ingen tvivl om, at vi har været enormt glade for ham, og det var vores klare førsteprioritet at forsøge at forlænge aftalen. Da det ikke viste sig at være muligt, så handlede det om at hjælpe ham med at få opfyldt drømmen om et skifte til udlandet. Det har været et stort ønske fra Tobias at komme ud, og vi er glade på hans vegne over, at det nu er en realitet.

- Tobias er stadig en ung spiller, men har allerede sat et stort aftryk i Viborg FF, hvor han debuterede som 16-årig og har været igennem en flot udvikling de seneste år. Vi glæder os til at følge ham i tysk fodbold, og når han en dag er klar til det, så vil døren altid være åben i Viborg. Vi ønsker Tobias alt det bedste i fremtiden og håber på, at han får stor succes i Ingolstadt, siger sportschef Jesper Fredberg til klubbens hjemmeside.

- Der har været mange tanker og overvejelser, men jeg føler, at jeg er kommet til et tidspunkt, hvor der skal ske noget nyt og jeg skal prøve mig af i et andet miljø. Både som fodboldspiller, men også som menneske vil jeg gerne prøve at opleve en anden kultur, og jeg synes, at tidspunktet er rigtigt nu, selvom det er underligt at sige farvel.

- Jeg har været i Viborg hele livet, og jeg kunne ikke have tænkt mig en bedre klub at vokse op i. Det har været en fantastisk tid, hvor jeg fik min debut, da vi lå i midten af 1. division og nu har jeg været fast mand i flere sæsoner og har været med til at spille VFF i Europa. Det har været fantastisk at være en del af, og jeg vil gerne sige tak til alle de mennesker i klubben, der har hjulpet mig i alle årene. Jeg kommer til at savne fansene og vores stadion, og selvfølgelig alle mine venner, som jeg har fået gennem VFF. Jeg vil altid være fan og vil selvfølgelig stadig følge med fremover, siger Tobias Bech.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.