• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Transfernyt: OB præsenterer serber

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ny forsvarsspiller er på plads hos OB.

Af Victor Risager

OB begynder at røre på sig på transfervinduet.

Torsdag har det fynske fodboldflagskib hentet den serbiske forsvarsspiller Mihajlo Ivančević, der kommer til klubben fra FK Spartak Subotica i hjemlandet. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Mihajlo Ivančević er 22 år og får en kontrakt frem til sommeren 2025.

- Mihajlo Ivančević er en spiller, vi har fulgt i lang tid, og han er en rigtig spændende tilføjelse til vores trup. Han er forsvarsspiller med stort F, og han sætter en stor ære i at forsvare sit mål. Han er kontant i sin spillestil, og han har en fornuftig fysik, der gør, at han er dygtig i duelspillet. Han har som 22-årig været anfører i sin seneste klub, hvilket vidner om, at han har stærke lederegenskaber.

- Foruden det eksisterende høje niveau hos ham, så ser vi også et stort potentiale i Mihajlo, og vi tror og håber på, vi kan være med til at udvikle ham til at blive en endnu dygtigere forsvarsspiller, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen, til klubbens hjemmeside.

Trods sin unge alder bar stopperen anførerbindet i Spartak Subotica til sidst. 

I OB skal han nu kæmpe med blandt andre Jeppe Tverskov, Kasper Larsen og Alexander Juel Andersen om spilletid i det centrale forsvar. 

OB er desuden sat i forbindelse med den australske venstre back Joel King af Stemmer fra Ådalen, mens de torsdag har ophævet med Mart Lieder, der er skiftet hjem til Holland.