• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Transferplanen: AaB håber på stort Flores-salg

Transferplanen: AaB håber på stort Flores-salg
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Skal der købes spillere, og skal der sælges? Tipsbladet.dk analyserer løbende frem mod vinduets lukning de 14 Superliga-klubbers transferplaner. Her sættes fokus på AaB.

Af Ole Hoffskov

AaB har været en af de mest passive klubber på transfermarkedet denne sommer, men det er gået fint alligevel for nordjyderne, der er en del af topstriden fra sæsonens begyndelse. 

Nu er spørgsmålet, om sportsdirektør Allan Gaarde skruer op for blusset frem mod transferdeadline, eller om de stille vinde fortsætter over Nordjylland.

Vi sætter fokus på alle 14 Superliga-holds transferbehov - denne gang er der fokus på AaB.

Sommerens tilgange:
Bardhec Bytyqi (Skive IK, lejeaftale udløbet)
Philipp Ochs (Hoffenheim, lejeaftale)

Sommerens afgange:
Yann Rolim (Barra FC, lejeaftale udløbet)
Mathias Andersen (kontraktudløb)
Nikolaj Lyngø (Jammerbugt)
Pavol Safranko (Dundee United, lejeaftale)

Kommende kontraktudløb:
Kasper Risgård (nytår 18/19)

Her kan der sælges:
Det er først og fremmest Edison Flores, der springer i øjnene. Den peruvianske landsholdsspiller checkede for sent ind i Aalborg efter sommerferien, og hans udtalelser har indikeret, at han gerne vil væk i dette transfervindue. AaB har samtidig bevist, at de sagtens kan klare sig uden ham. Sportsdirektør Allan Gaarde har fortalt, at han har afvist bud på Flores, og at nordjyderne vil kompenseres ordentligt, hvis det skal blive til et salg, men begge parter er formentlig indstillede på at kappe båndene inden deadline. Derudover håber AaB at finde en klub, der vil leje Robert Kakeeto.

Her kan der købes:
Allan Gaarde ville have en offensivspiller, og ham fik sportsdirektøren i form af Philipp Ochs. Dermed er den vigtigste opgave løst for nordjyderne, der formentlig kun handler, hvis de falder over et rigtigt håndværkertilbud. Bashkim Kadrii har været sat i forbindelse med AaB og kan være et bud. Aalborg-sønnen Nicolaj Thomsen er ude af billedet. 

Citatet:
Sportsdirektør Allan Gaarde til tipsbladet.dk:
- Vi har ikke lukket ned endnu. Jeg kan ikke udstede nogen garantier – det kan man aldrig i et transfervindue – men der er nogle uger til lukketid, og vi vil helt sikkert gøre os umage, og hvis vi vurderer, vi kan styrke truppen, så gør vi det. Hvis det ikke sker, synes vi, at vores nuværende trup rummer nok kvalitet.

Nøglepersoner:
Allan Gaarde, sportsdirektør
Morten Wieghorst, cheftræner
Thomas Bælum, administrerende direktør 

Superliga

Mere Superliga

Fokus