Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Transferplanen: Ingen store handler på trapperne i OB

Skal der købes spillere, og skal der sælges? Tipsbladet.dk analyserer løbende frem mod vinduets lukning de 12 Superliga-klubbers transferplaner. Her sættes fokus på OB.

Transfervinduet er godt i gang, og indtil videre har der ikke været meget at skrive hjem om i OB. Måske det snart ændrer sig.

Vi sætter fokus på alle 12 Superliga-holds transferbehov – denne gang er der fokus på OB.

Sommerens tilgange:
Emmanuel Sabbi (Hobro IK)
Max Fenger (egne rækker)
Tarik Ibrahimagic (egne rækker)
Rasmus Nissen (egne rækker)
Jørgen Skjelvik (DC United)

Sommerens afgange:
Anders Klynge (Silkeborg IF)
Jacob Barrett Laursen (Arminia Bielefeld)
Jonathan Harboe (kontraktudløb)
Kingsley Madu (kontraktudløb)
Teitur Magnusson (Middelfart, lejeaftale)
Jonas Skytte (Middelfart)

Kommende kontraktudløb:
Ingen

LÆS ALLE udgivede transferplaner sommeren 2020 her

Her kan der sælges:
Der er ikke lagt op til store salg i OB denne sommer. Dels på grund af coronakrisen og dels på grund af, at der lige nu simpelthen ikke er spillere i truppen, der med sikkerhed vil kunne indbrige et meget stort beløb. Så vi skal ned på en lidt lavere hylde. Her befinder dygtige spillere som Oliver Christensen og måske i særdeleshed Jeppe Tverskov sig. En spiller som Max Fenger har helt sikkert også tiltrukket sig interesse. OB skal nok tage afsked med nogle spillere, men store penge kommer næppe til at skifte hænder, selv om der også er mange spændende spillere på U19-holdet, som for nyligt blev danske mestre. 

Her kan der købes:
OB var hårdt ramt af skader i foråret, og det er aldrig at foretrække, men det førte én god ting med sig. Der blev plads til talenterne, og mange af dem greb chancen. Det har givet OB-truppen noget bredde, og kan alle holde sig skadesfri, er det ikke nødvendigt at lappe så meget i transfervinduet. Det giver også god mening at satse på de danske mestre på U19-holdet. Derfor bør OB kun kigge efter spillere, der kan gå direkte ind og forstærke holdet fra dag ét. Det kan måske være fanfavoritten Daniel Høegh, der aktuelt er fri på markedet. OB er også blevet sat i forbindelse med Sammy Skytte. 

Citatet:
Sportschef Michael Hemmingsen til tipsbladet.dk:
- Der er altid noget bevægelse i sådan et transfervindue. Noget er konkret, og noget er ikke så konkret, og andet er spekulation og rygter. Vi har gode spillere, så der er altid interesse.

Nøglepersoner:
Michael Hemmingsen, sportschef
Jakob Michelsen, cheftræner
Ole Nielsen, scout
Niels Thorborg, ejer