Foto: Getty Images
Superliga

Transfervinduet nærmer sig: FCM er i samtale med angribere

Der er godt med angribere i FC Midtjylland, og det er nogle som, klubbens sportschef Svend Graversen er i dialog med.

I FC Midtjylland spiller man kun med én angriber i cheftræner Brian Priskes formation. Alligevel er der overflod af angribere, hvor navne som Sory Kaba, Junior Brumado, Luca Pfeiffer, Lasse Vibe, Ronnie Schwartz og snart også Mayron George er blandt valgmulighederne. Tilmed har Bozhidar Kraev også været brugt som frontløber.

Til trods for dette ligger det tilsyneladende ikke åbenlyst i kortene for FCM's sportschef Svend Graversen, at man skal ud og have spillerne sendt videre. Dog erkender han, at man er i dialog med spillerne, fortæller han i et interview med TV3 Sport.

- Der ligger ikke en plan, men det er klart, at der er altid en samtale om, hvor er det, man er henne. Det har vi jo med alle spillere, og det har vi også med angriberne. Det drejer sig om alle, og så må vi jo se, hvad der sker henover det her vindue, lyder det fra Graversen. 

Læs også:FCM-legende undrer sig: Hvorfor vandt I ikke efter jeg forlod klubben?

På det seneste har en spiller som Ronnie Schwartz været sat voldsomt i forbindelse med et skifte til engelske Charlton, da han blev set på et billede til en af deres kampe.

FCM-sportschefen mener desuden, at det er svært at sige, hvordan det kommende transfervindue bliver, hvorefter der henvises til, at det seneste vindue var meget stille som følge af coronakrisen rundt om i Europa. Graversen mener dog, at de uanset hvad står godt rustet.

- Det skal vi være klar til, og det giver os gode muligheder for at navigere ved, at vi har så mange angribere til rådighed, forklarer Svend Graversen.

Læs også:Forhandler med AaB: Andre klubber har også forhørt sig

Endvidere peger sportschefen på, at han tror på, at den nuværende startopstilling kan forblive den samme resten af sæsonen. Dog er der altid et forbehold, som de fleste klubber kender til.

- Der skal komme noget, som jeg ikke har set dags dato, siger han med et smil i forhold til, hvad der skal til, hvis de skal sælge nogle af deres største navne.

Hele interviewet kan ses øverst i artiklen. 

Læs også:Officielt: Ghanesisk offensivspiller færdig i FC Midtjylland

Læs også:Intet Superliga-comeback: Tidligere OB'er tæt på skifte til mesterklub

Læs også:Nu er den på plads: Ronnie Schwartz rykker til London-klub