Trods skidt forår: Sådan bliver Brøndbys vindue
Foto: Getty Images
Superliga

Trods skidt forår: Sådan bliver Brøndbys vindue

Det bliver nok ikke den store transferfest for Brøndby denne sommer, lader det til.

På trods af indtægter fra Europa League og flere flotte salg, så skal man ikke regne med, at Brøndby kommer til at gå helt agurk på transfermarkedet denne sommer, selvom de tabte syv kampe i træk i løbet af foråret. 

Sådan lyder meldingen fra B.T., som har talt med kilder i den københavnske vestegnsklub.

Det er samtidig sådan, at det det falder sammen med, at der ikke er nogen kontraktudløb i truppen, og det vil derfor være op til yderligere salg, hvis man skal ud og hente nye spillere fra andre klubber.

Endvidere påpeges det, at hvis man skulle lykkes med at sælge Andreas Maxsø i det nye transfervindue - som tidligere har været meget tæt på - så har man allerede erstatningerne på plads i form af Frederik Alves og Henrik Heggheim. Derudover kan Anis Slimane og Andreas Bruus godt være salgsemner.

En spiller som Mathias Greve har tidligere været en spiller, som har været meldt på vej videre, men han skulle altså være en spiller, som man håber på kommer til at vokse og blive en profil i den nye sæson.

Derudover skulle der være unge spillere på vej. Sågar fra deres U17-hold, forlyder det.

Tidligere har Brøndby-ejer Jan Bech Andersen været ude og påpege, at man har brugt pengene for dårligt i klubben. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.