Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træner slår fast: Det betyder intet

Uwe Rösler vil bruge Patrick Mortensen, selvom angriberen nærmer sig kontraktudløb, fortæller han over for Århus Stiftstidende.

Patrick Mortensen nærmer sig med hastige skridt kontraktudløb i AGF. Til vinter, nærmere bestemt 31. december, udløber angriberens aftale således med “De Hviie”, og hans fremtid i Aarhus er mildest talt uvis.

Men over for Århus Stiftstidende fastslår klubbens nye cheftræner, Uwe Rösler, at Mortensen kommer til at spille, selvom hans kontrakt står til at udløbe.

- Jeg er interesseret i, som jeg også sagde på pressemødet, at vinde den næste kamp, og jeg vælger de bedst mulige spillere for den kamp. Det betyder intet, hvor lang tid de har tilbage af deres kontrakter. Så alle, der er her, er klar til at blive brugt, siger Uwe Rösler om Patrick Mortensen ifølge Århus Stiftstidende.

I løbet af foråret blev kantspiller Jon Dagur Thorsteinsson ellers sendt ud af truppen i flere kampe, fordi han ikke ville forlænge sin aftale, og fordi klubben ville forberede sig på den kommende sæson ved at bruge yngre spillere. Islændingen blev dog taget til nåde og var tilbage i AGF-truppen til sæsonens sidste kampe. Samme behandling får Mortensen altså ikke.

Spørgsmålet er dog, om Mortensen også er at finde i AGF i efteråret. Efter forårets sidste kamp lød angriberen som en, der godt kunne være på vej ud af døren.

- Jeg har elsket hver dag at gå på arbejde her. Lige nu ser det ikke ud til, at jeg skal fortsætte. Det er jo ikke altid op til en selv. Men jeg har elsket at være her og gør det stadig. Jeg er også sikker på, at jeg nok skal starte op med holdet, og så må vi se, sagde han således til TV3 Sport.

Patrick Mortensen, 32 år, har spillet tre og et halvt år i AGF med hele 53 mål på 118 kampe til følge. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.