Troels Bech hylder norsk angriber
Illustration
Superliga

Troels Bech hylder norsk angriber

OB's cheftræner Troels Bech udtaler sig positivt om Marcus Pedersen, der er på ønskelisten i Esbjerg fB.

Den norske angriber Marcus Pedersen er et varmt navn i den danske Superliga denne sommer. 

Nordmandens agent har udtalt, at spilleren har flere konkrete henvendelser fra danske klubber, og senest har Esbjerg fB været nævnt som en seirøs bejler til spillerens signatur. Marcus Pedersens navn spøger imidlertid også på rygtebørsen omkring OB, der desperat mangler en angriber. 

Nu taler OB's træner Troels Bech i positive vendinger om Marcus Pedersen. Over for JydskeVestkysten fremhæver han nordmandens kvaliteter. 

- Jeg har kun godt at sige om ham. Han er en bragende god angriber, aggressiv, pæn fart, en rigtig topscorertype, siger Troels Bech til JydskeVestkysten, der har bedt træneren om at vurdere den måske kommende Esbjerg-spiller.

- Han kan spille på flere forskellige måder, fordi han både har nogle kvaliteter fra distancen og samtidig er stærk i feltet. Han er, hvor en angriber skal være, tilføjer han. 

OB er på jagt efter en angriber til truppen, men klubbens ledelse har endnu ikke bekræftet, om man er interesseret i at hente Marcus Pedersen til klubben, og meget tyder på, at nordmanden havner i Esbjerg denne sommer. 

Indtil videre er Pedersen dog fortsat tilknyttet den hollandske klub Vitesse, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2015.