• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Troels Bech roser Kryger i angriberrolle

Troels Bech roser Kryger i angriberrolle
Illustration

OB-træner Troels Bech er glad for Lasse Krygers indsats som angriber mod Randers FC.

Af Martin Davidsen

OB-træner Troels Bech tyede søndag til alternative midler, da han havde valgt at benytte Lasse Kryger som angriber i kampen mod Randers FC. Missionen lykkedes, for OB vandt 2-0 - endda med Lasse Kryger som målscorer. Derfor er Troels Bech naturligvis glad for Krygers indsats som angriber.

- Jeg var meget glad for Lasse Kryger. Han var ikke dominerende i alt, men fik brugt sin erfaring til at placere sig rigtigt og tage slagsmålet i duellerne, når vi spillede direkte op på ham, siger Troels Bech til Fyens Stiftstidende.

Lasse Kryger er egentlig indkøbt som højre back, men har en fortid som angriber i Svendborg fB, og Troels Bech valgte derfor Kryger som spidsangriber foran både Darko Bodul og Thomas Mikkelsen. 

- Jeg havde set nogle ting i kampen mod Brøndby, hvor han kom ind oppe foran, og så valgte jeg at begynde med ham i front. Thomas Mikkelsen har stadig ikke kræfter til en hel kamp, så jeg mente, det var bedst at få ham ind senere, og Kryger nåede jo også at score, siger Bech. 

OB kunne i kampen mod Randers ikke benytte georgieren Vladimir Dvalishvili, da han endnu ikke har fået arbejdstilladelse. Til gengæld forventes han klar til OB's næste kamp, der spilles den 31. august mod FC København. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus