Video : Tipsbladet
Superliga

Nathan Trott: Min mor vil slås med Wass

Nathan Trotts mor vil gerne have en svingom med Daniel Wass efter Vejles kamp mod Brøndby.

Nathan Trott spillede en stor rolle i Vejles 1-1-kamp mod Brøndby søndag aften, hvor han leverede en række enorme redninger. Det lykkedes dog Brøndby at få scoret til sidst på et straffespark, hvor der efterfølgende var en del ballade mellem blandt andet ham og Wass.

Det var så meget, at Trotts mor i en samtale med VB-målmanden lige efter kampen havde gjort klart, hvad hun mente om Brøndby-målscoreren. Det fortæller keeperen i et interview med Discovery+

- Min mor så kampen, og hun fortalte mig, at det var en god kamp, og at hun vil slås med Brøndbys nummer 10. Han sagde bare, at han nød kampen rigtig meget.

- Han scorede, og jeg ville selvfølgelig samle bolden op før Brøndby-spillerne kom hen til bolden. Jeg rørte ikke bolden, inden jeg blev sendt i jorden, og jeg ville selvfølgelig kæmpe for mig selv og mit hold kom og gav igen. Det er hans valg at skubbe ham, og temperamentet blev lidt højt. Det var derfor vi begge fik gult kort til sidst.

Derudover erkender han, at det var hårdt at se Brøndby udligne så sent.

- Det var en killer helt ærligt, fordi vi havde kæmpet så hårdt i løbet af kampen. Selvfølelig er Brøndby et top-top hold. 0-0 havde været et godt resultat, og med 1-0 et sent i kampen var perfekt for os. Men det straffespark var meget skuffende, men jeg er stolt af holdet, vi vi har vist, at vi gjorde det godt defensivt i dag, fortæller Trott.

Med det ene point er Vejle nu ét point fra Lyngby på den anden side af nedrykningsstregen. Næste kamp for Vejle er mod OB.