Tverskov før Horsens-kamp: De skal frem på banen

OB's forsvarsspiller Jeppe Tverskov forventer et Horsens-hold, der vil komme længere fremme på banen, end man er vant til.

OB tager til returkamp i Horsens med et fornemt resultat, da de i Europa League-slutspillet fik en 3-1 sejr i torsdags.

Et resultat som odenseanerne forventer vil få Horsens frem på banen fra start.

- Ofte er det ikke så polerede kampe, når man spiller mod Horsens specielt ikke på udebane, fortælle Jeppe Tverskov til OB's hjemmeside.

- ...Det er klart, at kampen kommer til at udvikle sig lidt i forhold til både resultatet fra den foregående kamp og resultatet i søndagens kamp. Vi regner da også med, at de (Horsens, red.) kommer til at gribe kampen lidt mere an, som de gjorde i anden halvleg af den første kamp.

I første halvleg blev Horsens-spillerne kørt rundt, som var de i taget en tur i en karrusel i et omrejsende tivoli. I anden halvleg kom de dog bedre med, ude dog at kunne gøre ret meget for at forhinde OB i at sejre.

Hvis OB skal få succes, så skal de spille deres eget spil og ikke lade sig bombe tilbage, lyder Jeppe Tverskovs vurdering.

- Først og fremmest så skal vi gå efter at gå videre og spille klogt. Men vi skal heller ikke tilbage og stå ovre i Horsens. Hvis vi kommer for langt tilbage, og de har mulighed for at spille de der høje bolde og gør det til en fysisk kamp, så er det ikke til vores fordel.

- Vores målsætning er at spille med dem og få gang i en første halvleg, som vi havde for et par dage siden på vores hjemmebane, og så tror jeg også, at vores chancer er gode.

Kampen mellem AC Horsens og OB bliver fløjtet i gang søndag klokken 14.