Superliga

U/21-anfører sendes til FCK

Tjekkiets U/21-anfører, Borek Dockal, bliver rygtet til de danske mestre fra FC København.

FC København kan være på vej til at få en ny tjekkisk højreside. Først blev højre backen Ondrej Celustka meldt på vej til FC København, og nu sender tjekkiske Nova Sport så Slovan Liberecs højrekant, Borek Dockal, samme vej.

- Borek var anfører for Tjekkiet, som nåede til semifinalen ved EM. Efter successen i den første kamp mod Ukraine (hvor Dockal scorede to mål, red.) begyndte klubberne at følge ham, men beslutningen om hans fremtid falder tidligst om en til to uger, siger Pavel Zika, der er agent for såvel Dockal som Celustka.

Ifølge Zika har FC København forhørt sig på Dockal, som menes at koste i omegnen af otte millioner kroner. Men også Aston Villa, Schalke, Hamburger SV og et par italienske klubber har tidligere vist interesse.

Læs også: FCK-emne er varm på markedet

Dockal blev udlejet til tyrkiske Konyaspor i sommeren 2010, men det sidste halve år har han været tilbage i Slovan Liberec, hvor han scorede to mål i 13 kampe.

Med rygterne om højrekanten Dockal og backen Celustka vil mange FCK-fans måske tænke tilbage på tiden, hvor Zdenek Pospech og Libor Sionko udgjorde en fuldblods tjekkisk højreside.