• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

U21-landsholdsspiller forlænger med Superliga-klub

Foto: Jan Christensen / Getty Images

FC Nordsjælland har forlænget aftalen med Oliver Villadsen. Klubben melder ikke noget ud om, hvor lang tid den nye aftale løber.

Af Jacob Quvang

En af FC Nordsjællands store profiler har forlænget sin kontrakt med klubben. 

Oliver Villadsen har været i FC Nordsjælland, siden han var 11 år gammel, og dette forhold står nu til at vare endnu længere. Således melder FC Nordsjælland, at klubben har forlænget kontrakten med den offensive wingback. 

U21-landsholdsspilleren er tilfreds med at det hårde arbejde har givet pote, og han fortæller selv, at han har udviklet sig meget det seneste år. 

- Jeg synes, jeg har været inde i en rigtig god udvikling det seneste år. Da jeg kom op i truppen, havde jeg masse ting, jeg skulle lære og forbedre, hvilket jeg arbejdede hårdt på. Så da chancen bød sig, greb jeg den og har spillet en masse siden.

- Det er rart at blive belønnet for sit hårde arbejde, men det giver mig også blod på tanden for at opnå mere. Mit fokus er på at skaffe resultater til holdet, fordi hvis vi præsterer kollektivt, skal jeg nok også præstere individuel, fortæller han til FC Nordsjællands egen hjemmeside. 

Sportschef i FC Nordsjælland, Mikkel Hemmersam, kalder Villadsen for en moderne wingback. 

- Oliver er med sin hurtighed, ærgerrighed og tidligere erfaringer fra mere offensive positioner en moderne wingback. Samtidig har han opbygget et fantastisk samarbejde og en stærk relation med bagkæden, som kun bliver bedre og bedre.

- Derfor var det helt oplagt at forlænge samarbejdet yderligere, da vi ser en stor fremtid og potentiale i Oliver. Sammen skal vi nu udvikle hans kompetencer yderligere, og vi er glade for, at Oliver også selv ser en fremtid hos FC Nordsjælland.

Oliver Villadsen har spillet 44 Superliga-kampe, hvor det blevet til to mål og tre assists. FC Nordsjælland skriver intet om, hvor længe den nye aftale løber.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020