• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

- Uanset hvad bænker jeg en af Superligaens bedste

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

David Nielsen er begejstret for de midtstoppere, han råder over. Han mener, at han hver runde vrager en af ligaens bedste på positionen.

Af Anders Dehn

Da AGF gik over til at spille med tre midtstoppere, blev der pludselig plads til både Sebastian Hausner, Frederik Tingager og Yann Bisseck. Men nu bruger David Nielsen kun to ad gangen, og dermed må han vrage en af ligaens bedste midtstoppere hver gang, siger han ifølge B.T.

Foruden de tre nævnte råder AGF også over anfører Niklas Backman, der dog fortsat genoptræner efter sine langvarige skadesproblemer, Jesper Juelsgård og unge Thomas Kristensen. I en snæver vending kan altmuligmanden Oliver Lund også spille i det centrale forsvar.

Men det er altså især Hausner, Bisseck og Tingager, som er i tæt konkurrence om de to pladser.

- Vi er rigtig godt besat. Det er hårdt, at uanset hvad så smider jeg en af de bedste stoppere i Superligaen på bænken. Nu er det Frederik Tingager, og det er voldsomt. Men der kommer til at ske noget rotation, siger David Nielsen ifølge B.T.

I begyndelsen af sæsonen havde AGF svært ved at omsætte den brede trup til point, men på det seneste er resultaterne vendt på en tallerken. AGF har vundet sine seneste fire kampe, herunder en enkelt i pokalturneringen.

Næste opgave - og næste chance for Tingager til at slå en af sine konkurrenter i forsvaret af - er på søndag mod FC Midtjylland.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020