• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ude i kulden: Har ikke udviklet sig som forventet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Nordsjælland-talent har været helt ude i kulden i denne sæson. Udviklingskurven har ikke været lige så stejl som forventet, fortæller Flemming Pedersen.

Af Ole Hoffskov

Allerede som 15-årig løb Tochi Chukwuani rundt og spillede testkampe for FC Nordsjællands førstehold, og som 16-årig fik han debut i Superligaen. Siden har han optrådt yderligere 35 gange på Farum-klubbens bedste mandskab.

I denne sæson har han dog været helt ude i kulden.

Hvis man medregner pokalkampen mod VSK Aarhus, har FC Nordsjælland spillet 13 kampe siden sommerferien, og Tochi Chukwuani har ikke været udtaget til en eneste af dem. Han er heller ikke med i truppen fredag aften mod Vejle Boldklub.

18-årige Chukwuani havde en skadesplaget opstart til sæsonen, men det er ikke årsagen til, at han ikke er på holdet.

- Vi har vurderet, at han ikke er god nok lige nu i forhold til de andre midtbanespillere, vi har. Det er en spiller, som ikke har haft den forventede stejle udviklingskurve, fortæller FCN-træner Flemming Pedersen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Han skal vise sig frem til træning og i reserveholdskampe. Han skal blive endnu hurtigere, end han allerede er, og så skal han have noget disciplin ind i sit spil. 

Tochi Chukwuani har kontraktudløb i FC Nordsjælland efter denne sæson, men det har ingen sammenhæng med den manglende spilletid.

- Nej, slet ikke. Andreas Bredahl har også kontraktudløb, og han har jo formået at arbejde sig ind på holdet, lyder det fra Flemming Pedersen.

Tochi Chukwuani er noteret for tre scoringer for FC Nordsjællands bedste mandskab.