• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Udpeger næste store salg: Han er modnet lidt sent

Foto: Getty Images

Det ser ud til, at man har identificeret det næste store salg i Lyngby.

Af Oliver Okstrøm

Lyngby er efter en hård efterårssæson uden sejre i Superligaen begyndt at røre på sig. Senest blev det til en 2-0-sejr over mestrene fra FC Midtjylland, hvor man endnu engang så en god indsats fra Kevin Tshiembe i forsvaret.

Det kommer dog ikke som nogen overraskelse for Lyngby-træner Carit Falch, at der er krummer i den 23-årige spiller. Det fortæller han i et interview med B.T.

- Da jeg startede i klubben, havde jeg hørt, at Kevin nok var den spiller med det allerstørste potentiale. En rå diamant, der bare skulle slibes, men som af forskellige årsager ikke var lykkedes helt endnu, siger han og fortsætter:

- Han er modnet lidt sent, men nu kan vi se, hvad han indeholder. Han er hurtig, han er rigtig god på bolden, og så har han en god fysik med en enorm springkraft, lyder det fra Carit Falch.

Endvidere peger han på, at det samlet set giver Tshiembe et voldsomt stort potentale, og derfor er det også oplagt, at det bliver midterforsvareren, som bliver det næste store salg for klubben. Det er særligt grundet det internationale snit ved spilleren, mener Falch.

Det er ikke kun Tshiembe, som Lyngby-træneren har et godt øje til. Det gælder også Magnus Warming, Magnus Kaastrup, Emil Kornvig og Casper Winther, som han har klare forventninger til.

Lyngby møder i deres næste kamp Randers. Læs mere om det opgør her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus