Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Udpeger udskældt BIF'er: Han er det største flop

Nordmanden er røget helt ud i kulden i Brøndby, selv om han i sommer blev hentet for mange millioner.

Sebastian Sebulonsens start på Brøndby-karrieren har været en gedigen rutsjebanetur. Han startede fint med spilletid og glimrende præstationer, men så røg han af holdet, og siden har han ikke været i nærheden af at få spilletid. 

Hans seneste Superliga-minutter skal man helt tilbage til den 29. august for at finde, og hans deroute får Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen til at kåre ham som sommerens transferflop i programmet 'Transfer'. 

- Jeg ved ikke, om I kan huske ham. Sebulonsen fra Brøndby. Backen som startede med at komme ind og spille kamp ud kamp ind i 90 minutter. Han var der hele tiden. Så kom Daniel Wass til klubben, og så var han lige pludselig helt ude i kulden og er fortsat med at sidde derude. 

- Han har ikke været det køb, som man havde håbet på fra Brøndby. Han blev lidt ofret, da de tabte de her tre kampe i streg i starten af sæsonen, og så var det ham, der røg ud. Men de har ikke fået valuta for pengene med ham, lyder den tidligere Superliga-spillers dom over nordmanden.

Den kan ses i afspilleren over artiklen, hvor 'KEP' sætter flere ord på Sebulonsens nedtur. Medekspert og tidligere Superliga-træner Peter Sørensen supplerer også. 

Sebestian Sebulonsen kom til Brøndby i sommer fra Viking og fik spilletid i pokalydmygelsen til Aarhus Fremad i midten af oktober. Her blev han flået af banen efter 39 minutter af kampen.