Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Udsat Superliga-kamp vises på TV3 Sport

TV3 Sport viser den udsatte kamp mellem FC Nordsjælland og AC Horsens. Dermed bliver den en forret til Champions League fra Italien.

FC Nordsjælland og AC Horsens kom ikke på banen som planlagt søndag eftermiddag, fordi der blæste en kraftig vind over Right to Dream Park i Farum. De kraftige vindstød medførte blandt andet, at nogle bannere rev sig løs, og derfor vurderede sikkerhedsfolkene i samråd med dommeren, at det var mest forsvarligt at aflyse. 

Opgøret afvikles i stedet onsdag klokken 18.30, og det bliver som en slags forkamp til Champions League-ottendedelsfinalen mellem Atalanta og Valencia.

Læs også:Udsat Superliga-kamp afvikles onsdag

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Kim Mikkelsen, der er redaktionschef på Viasat, som har rettighederne til kampen, og han oplyser, at matchen vises på TV3 Sport. Opgøret er færdig cirka en halv time inden, at Atalanta og Valencia går på banen i Italien.

FC Nordsjælland mod AC Horsens vises også på Viaplay. Håndboldkampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og tyske MT Melsungen, som var blevet programsat til TV3 Sport, flyttes til TV3 Max. 

Læs også:Horsens-forsvarer om aflysning: Frustrerende for vores kampprogram

Den udsatte Superliga-kamp har desuden medført, at mandagens reserveholdskamp mellem SønderjyskE og AC Horsens er blevet udskudt til et senere tidspunkt.

Læs også:FC Nordsjælland glæder sig over forårsprogram: Det giver os en fordel

Læs også:Bo Henriksen: Folk har glemt vores flotte efterårsspurt

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - AC Horsens