• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Uheldig AaB-træning: To mand måtte udgå

Foto: Jan Christensen/Getty Images

To spillere udgik med skader undervejs i dagens AaB-træning: Anders Hagelskjær og Kasper Kusk.

Af Anders Dehn

Hvis AaB ikke vinder over AGF på søndag, er det i hvert fald ikke, fordi holdet ikke har trænet med høj nok intensitet i løbet af ugen. Tværtimod tyder en historie fra Nordjyske på, at onsdagens træning bød på lige rigelig intensitet.

Avisen skriver nemlig, at både forsvarsspilleren Anders Hagelskjær og kantspilleren Kasper Kusk udgik med skader undervejs i træningen. 

Cheftræner Marti Cifuentes glæder sig over, at der var knald på, men vil selvfølgelig ikke ligefrem have skader ud af det.

- Det var en intens træning, og det er godt for kulturen i klubben, at der er knald på. Dermed ikke sagt, at vi ønsker at få skader, men den slags ting kan ske. Det er selvfølgelig uheldigt, at Kusk falder sådan ned, og jeg krydser fingre for, at det ikke er noget alvorligt med hverken Hagelskjær eller ham, siger han til Nordjyske.

Måske især en skade til Kusk kan vise sig at blive problematisk for AaB. Dels har han spillet alle tre hidtidige Superliga-kampe i denne sæson, heraf to fra start, dels mangler holdet i forvejen to offensivspillere. Rufo er ude de næste fem-syv uger, mens anfører Lucas Andersen er korsbåndsskadet. 

Hagelskjær har kun fået to indskiftninger i denne sæson.

Derudover udgik Jakob Ahlmann seneste rundes 0-0-kamp mod Silkeborg IF.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020