Video : Tipsbladet
Superliga

Uhre lyner to gange for Philadelphia i nederlag

Et mål dybt inde i den forlængede spilletid gav CF Montreal sejren over Philadelphia Union og Mikael Uhre.

Den tidligere Brøndby-angriber Mikael Uhre gjorde sin del af arbejdet i et forsøg på at hive tre point hjem til Philadelphia Union mod CF Montreal i MSL natten til søndag dansk tid.

Den 28-årige dansker scorede således hele to gange i anden halvleg. Først bragte han gæsterne på 1-1 i det 46. minut, og et kvarter senere gjorde han det til 2-1.

Det er Uhres to første mål for Philadelphia Union i denne sæson.

I sidste sæson scorede danskeren 13 mål for sit hold.

Indsatsen mod CF Montreal var dog forgæves. Et rødt kort til Philadelphias Julian Carranza i midten af anden halvleg åbnede døren for et comeback til hjemmeholdet.

Med et hovedstød på en ripost fra et skud på underliggeren udlignede Chinonso Offor til 2-2 i det 90. minut.

Og hele otte minutter inde i den forlængede spilletid kom dødsstødet, da Romell Quito kæmpede sig forbi forsvaret og headede bolden i mål på et langt indlæg på tværs af feltet.

Det var honduranerens andet mål i kampen, efter at han fra straffesparkspletten havde gjort det til 1-0 til CF Montreal, mindre end tre minutter efter at kampen var blevet fløjtet i gang.

Philadelphia Union, der er forsvarende mestre i Eastern Conference i Major League Soccer, havde før lørdagens kamp ikke tabt til CF Montreal i de seneste seks opgør mellem de to hold.

Philadelphia Union og Mikael Uhre ligger i øjeblikket på 10.-pladsen i holdets division i MLS med seks point efter fire kampe.

I januar sidste år skiftede superligatopscorer Mikael Uhre fra Brøndby IF til Philadelphia Union.

Angriberen kom til Brøndby i 2018 fra Sønderjyske og nåede at spille 123 kampe for vestegnsklubben med 48 mål til følge.

/ritzau/Reuters