• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Kenneth Jensen

Ulykkelig FCM-træner: Er ked af det på hans vegne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland-angriberen Marrony er ude med en skade det kommende år, og det smerter Thomas Thomasberg.

Af Ole Hoffskov & Kenneth Jensen

FC Midtjylland udsendte torsdag en trist meddelelse.

Den brasilianske angriber Marrony kom slemt til skade i de absolut døende sekunder af Superliga-opgøret mod OB, og nærmere undersøgelser har vist, at angriberen har pådraget sig en skade, der holder ham ude af spillet i et år.

Marrony, som FC Midtjylland købte for mere end 30 millioner kroner i 2021, har været en gigantisk skuffelse i dansk fodbold, men meldingerne fra træningsbanen i Ikast har i et stykke tid gået på, at brasilianeren var begyndt at vise rigtig lovende takter.

Derfor er det decideret bedrøveligt, at Marrony nu kan hive et år ud af kalenderen til genoptræning, fastslår FC Midtjyllands cheftræner Thomas Thomasberg. 

- Jeg er sgu ked af det på hans vegne. Det er ikke nogen hemmelighed, at han af flere omgange har håbet på mere spilletid, men der har været lidt forskelligt, som har gjort, at man ikke er kommet dertil, siger Thomasberg til Tipsbladet og fortsætter:

- I den tid, jeg har arbejdet med ham, er det nu her, han har gjort sig fortjent til at få de minutter. Han har trænet rigtig godt over flere uger, og så er det jo rigtig ulykkeligt, at han er blevet alvorligt skadet.

Marrony scorede tidligere på sæsonen sine hidtil eneste mål for FC Midtjylland, da han bidrog med et hattrick i pokal-massakren mod Aabenraa. Brasilianeren har fået indhop i tre Superliga-kampe i denne sæson. 

Den 24-årige angriber har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2026.