Ung AGF'er fik 90 minutter i træningskamp: Det betyder alt

Sebastian Hausner var en af de få, der fik fuld spilletid for AGF, der onsdag slog Brabrand IF med 7-1. Midtstopperen scorede endda et mål og var i det hele taget svært tilfreds med udbyttet.

De første 45 minutter forløb helt uden scoringer, men efter pausen kom der gang i sagerne. Brabrand IF scorede en enkelt gang, AGF syv, og blandt de otte kasser fandt man Sebastian Hausner som målscorer.

Den unge midtstopper scorede efter et hjørnespark og spillede i øvrigt alle 90 minutter som en af få AGF'ere, først med Jesper Juelsgård som makker og siden den endnu yngre Mikkel Lassen.

18-årige Hausners eneste kamp for førsteholdet var det kvarter, han spillede i en pokalkamp i efteråret, så de 90 minutter, selv det var i en træningskamp, var gode at få.

- Det betyder selvfølgelig alt. Det er altid dejligt, at man får lov til at spille nogle minutter og vise sig frem. Så det betyder ekstremt meget for en ung spiller at komme ind og mærke de mere rutinerede spillere og få lov til at spille sammen med dem, fordi det giver utrolig meget til os unge, siger Sebastian Hausner til AGF TV.

Især Youssef Toutouh udmærkede sig, da han scorede hattrick i kampen. Han nåede ikke at få en startplads i efteråret, men det fysiske efterslæb er ved at være udlignet.

- Når han spiller en halvleg og laver tre mål og får et straffespark, så kan vi jo ikke sige, at han er helt på roden længere. Det begynder at lysne. Han har arbejdet godt hele tiden og venter på, at vi på et tidspunkt giver grønt lys, sagde cheftræner David Nielsen i går om Toutouh.

Den tidligere FCK'er og resten af AGF-holdet har to uger til at finpudse formen, for de indleder foråret hjemme mod Esbjerg fB den 8. februar.