Blog: Det må briste eller bære for OB
2016-01-28 14:47
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Casper Radza stopper i OB for at forfølge en ny mulighed i anden klub.

Han fik debut i efterårets tumultariske periode, hvor OB benyttede sig af fire målmænd på kort tid, men nu er Casper Radza snart fortid i den fynske klub. 

Den talentfulde målmand har fået ophævet sin kontrakt med OB, fordi han ønsker at søge fodboldlykken andetsteds. Det oplyser OB på sit website.

- Det har været mit ønske i noget tid, at jeg fik mulighed for at finde et sted, hvor jeg kunne få mere regelmæssig og fast spilletid på førsteholdet. Det har jeg fundet en god mulighed for, som jeg vil undersøge nærmere. Samtidig er det svært at sige farvel eller på gensyn til OB, for jeg har haft min daglige gang hernede siden jeg var 15 år, så det er svært. Men det er en nødvendighed for mig at tage det skridt nu, for jeg har stadig ambitioner om at skulle spille Superliga eller noget tilsvarende igen på et senere tidspunkt. Selvom jeg havde håbet, at det var blevet til endnu mere, så er jeg stolt over og glad for, at jeg nåede at få min debut for OB, for det var et af mine store mål, da jeg blev fuldtidsprofessionel for to et halvt år siden, siger Casper Radza til ob.dk. 

Dermed har OB tre målmænd tilbage i førsteholdstruppen: Maksym Koval, Michael Tørnes og Michael Falkesgaard.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO