Video : Tipsbladet
Superliga

San Diego i 2025? Det lyder ikke helt dumt

FC Nordsjælland får om to år en søsterklub, der spiller i MLS - bliver det en kommende arbejdsgiver for Jeppe Tverskov?

I 2025 får FC Nordsjælland en søsterklub, som spiller i den bedste amerikanske fodboldrække Major League Soccer.

Klubben får base i San Diego i det sydlige Californien, og det er selvsagt ikke det værste sted at befinde sig, hvis man godt kan lide solskin - og fra 2025 altså heller ikke, hvis man kan lide fodbold fra øverste hylde.

I den forbindelse er det svært ikke at skænke FC Nordsjællands nyerhvervelse Jeppe Tverskov en tanke. 

Mange troede, at den tidligere OB-anfører ville skifte til en klub i udlandet denne sommer, men i stedet tager han altså en tørn mere i Danmark, hvor han har tilbragt hele sin karriere. Tverskov har underskrevet en to-årig aftale med FC Nordsjælland, og dermed udløber kontrakten i 2025 - altså præcis samme år, som FC Nordsjælland får en søsterklub i MLS.

Tilfældigt?

- Det er ikke sådan, at jeg gerne vil til udlandet for enhver pris. Min familie og jeg ville ikke trives, hvis jeg spillede for en lille klub i den næstbedste række i et eller andet tilfældigt land. Så ville det være at tage til udlandet bare for at gøre det, og sådan skal det ikke være, siger Jeppe Tverskov til Tipsbladet og tilføjer:

- I den her organisation er der nogle perspektiver, hvis man er dygtig nok, og det kunne måske godt give mening, men som sagt er det aldrig noget, jeg vil opsøge for enhver pris.

Men San Diego lyder da meget godt, ikke?

Det lyder ikke helt dumt, fastslår FC Nordsjællands nummer 6 med et smil. 

30-årige Jeppe Tverskov debuterede i Superligaen i 2014 for Randers FC, og han er her knap 10 år senere noteret for 247 optrædener i Danmarks bedste fodboldrække.