FCM tilbage i krise-sporet: Smider point i derby

FC Midtjylland måtte søndag nøjes med uafgjort, da holdet fra Heden spillede 1-1 mod Viborg FF i Superligaen.

Arvefjendeopgøret mellem FC Midtjylland og Viborg FF endte uden sejrsherre, da klubberne spillede 1-1 søndag eftermiddag på MCH Arena i 11. runde af Superligaen.

Det vil FCM ærgre sig mest over, da holdet væltede sig i chancer og var dominerende i de fleste af spillets facetter.

Det uafgjorte resultat betyder, at FC Midtjylland foreløbigt rykker op på Superligaens sjetteplads med 14 point efter 11 kampe, mens Viborg bliver på ligaens tredjeplads med 20 point efter samme antal kampe.

FC Midtjylland startede kampen bedst og kom frem til flere store chancer.

Tre minutter før pausen kom Viborg dog foran. En stor fejl af FC Midtjyllands svenske midtbanegeneral Kristoffer Olsson endte med, at Viborgs hollandske angriber Jay-Roy Grot blev sendt alene mod mål, og han udplacerede Jonas Lössl i FCM-målet.

I det efterfølgende minut gjorde svenskeren dog skaden god igen, da han gled igennem Viborgs forsvar og sparkede bolden forbi Viborgs målmand Lucas Lund og i kassen til 1-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg fortsatte takterne fra før pausen. FC Midtjylland havde bolden mest og var farligst, men midtjyderne manglede den sidste skarphed foran mål.

55 minutter inde i opgøret fik FCM-angriber Sory Kaba to store chancer, men Lucas Lund reddede Viborg fra at komme bagud.

På trods af et stort tryk fra FCM i kampens sidste halvdel blev det ikke til flere mål, og så sluttede opgøret uden vinder.