Video : Tipsbladet
Superliga

- Vallys kan løfte os til et nyt niveau

Carsten V. Jensen drømmer om at holde på Nicolai Vallys, der utvivlsomt vil være en eftertragtet spiller denne sommer.

Det blev ikke til en førsteplads og Champions League-kvalifikation, men derimod sølvmedaljer og en plads i Conference Leagues anden kvalifikationsrunde.

Det er der immervæk en økonomisk forskel på, men til trods for dette faktum regner fodbolddirektør Carsten V. Jensen ikke med, at Brøndby i løbet af sommerens transfervindue kommer til at sælge alle klubbens største profiler - om end det kan ende med at blive tilfældet alligevel.

Det siger han til Discovery+.

- Det må vi jo se. Nu skal vi lige have sæsonen overstået, og så skal vi sætte os ned og have kigget på det. Grundlæggende står vi noget stærkere funderet økonomisk og er ikke tvunget til at afhænde vores bedste spillere, som vi i øvrigt har flerårige kontrakter på.

- Men det er jo ikke det samme, som at vi ikke kommer til at sælge, for det er også en del af forretningen. Men umiddelbart er målet, at vi helst ikke skal svækkes, men komme styrket igennem vinduet. Det arbejde starter nu, og det slutter engang sidst i august, og så må vi tale om det. Men som udgangspunkt må vi gå ind i det med en ambition om at gå styrket ind i den nye sæson.

Et af de oplagte salgsemner er Nicolai Vallys, der har bidraget med 13 scoringer og 9 oplæg i sæsonen og blev kåret til Superligaens bedste spiller. 'CV' vil dog heller ikke udelukke, at den 27-årige kreatør tager endnu en sæson på Vestegnen.

- Det handler jo igen lidt om balancen mellem, om det er det at få nogle penge i kassen eller det at præstere på et højt niveau, der skal bringe os det næste skridt. Det kan være begge dele.

- Det kan være, at Vallys tager afsted og hjælper os med at få nogle kroner i kassen, som vi kan gå ud og investere, men det kunne jo også være, at han bliver og er med til at løfte Brøndby til et nyt niveau. Måske endda forlænger aftalen. Hvem ved? Det er ikke noget, vi har talt om, men det kunne da være et drømmescenarie.

Brøndby har papir på Nicolai Vallys indtil sommeren 2026.