Video : Tipsbladet
Superliga

Vallys med bøn til Brøndby-fans: Støt ham nu!

Nicolai Vallys håber, at Brøndby-fansene ikke giver Henrik Heggheim en for hård medfart.

BRØNDBY (Tipsbladet): Brøndby IF er nyt hold på førstepladsen i Superligaen efter en 1-0-sejr over FC Midtjylland i silende regn søndag aften. De blå-gule spillede mere end en time i undertal efter Henrik Heggheims udvisning i første halvleg, men alligevel trak Jesper Sørensens mandskab det længste strå.

Til stor glæde for Nicolai Vallys, der ikke lægger skjul på, at frustrationerne løb gennem kroppen på ham, da holdkammeraten Heggheim blev præsenteret for et rødt kort tidligt i kampen.

- Da tænkte jeg da "satans". Det var pisse irriterende, fastslår Brøndby-stjernen. 

Det gik alligevel alt sammen for Brøndby, og Nicolai Vallys understreger, at der ingen sure miner er hvad angår Henrik Heggheim, der bragte sine holdkammerater i fedtefadet med sin nødbremse på Ola Brynhildsen efter 17 minutter.

- Vi støtter hinanden, og vi har hans ryg i dag. Det er det, der sker - det kunne være sket alle os andre. Vi støtter ham 100 procent, og jeg håber, at Brøndby-fansene vil gøre det samme. Det har han brug for lige nu. Jeg håber ikke, han føler nogen form for skyld, siger Vallys.

Brøndby-træner Jesper Sørensen kommer ligeledes med opmuntrende ord til Henrik Heggheim.

- Henrik har været virkelig stærk i opstarten, og det er derfor, han starter inde i dag. Han kommer også til at spille igen. Det er meget små momenter, der er afgørende i fodbold, og når Henrik er på banen, er det, fordi vi er trygge ved ham. Han kommer igen, men det var da en uheldig episode, lyder det fra Jesper Sørensen.

Ohi Omoijuanfo blev matchvinder for Brøndby IF i topkampen.