Video : Tipsbladet
Superliga

Vallys om Brøndby-problem: Ved ikke hvad der sker

Nicolai Vallys mener ikke, at det handler om det fysiske eller det mentale, når de har lukket en del mål ind i den sidste del af kampen.

Brøndby har på det seneste haft store vanskeligheder med at holde modstanderen fra at score i den sidste del af kampen. Senest mod FC København gik det skævt for dem, ligesom det har været tilfældet mod FCM og AGF.

I et interview med Discovery+ forud for kampen mod FC Nordsjælland forsøger BIF-profilen Nicolai Vallys at finde en årsag til, hvad der er galt.

- Ja, vi har haft det svært i anden halvleg  og det er noget, som vi har haft fokus på, og det er noget, som vi skal forsøge at ændre. Vi snakker meget om, at vi skal blive ved med at angribe og blive ved med at gøre de ting. Jeg ved ikke, hvad der har været årsagen til, at det har været svært for os at blive ved med det.

Endvidere kan han ikke sige, hvorvidt det er noget fysisk eller noget mentalt, der ikke fungerer for dem.

- Det ved jeg ikke. Jeg synes, at vi er i god form, og jeg synes også, at vi er et godt sted mentalt. Vi møder nogle hold, der er enormt gode, og som måske har været gode til at ændre nogle ting i løbet af kampen, som har gjort det svært for os, siger han og fortsætter:

- Og så synes jeg især mod FCK senest, at vi dummer os, og vi forærer dem nogle omstillinger. Jeg tror, at de har tre friløbere på fem minutter på et tidspunkt. Det er noget, som vi skal undgå, hvis vi skal blive mestre, lyder det fra Vallys.

Før kampen mod FCN er Brøndby to point efter både FCK og FC Midtjylland i toppen af ligaen.