Video : Tipsbladet
Superliga

Vallys om drilleri: Lindstrøm var den værste

Nicolai Vallys glæder sig over, at han har fundet sig godt til rette i Brøndby IF og nu føler sig accepteret af fansene. Superliga-profilen fortæller samtidig om sit første rigtige møde med Jesper Lindstrøm, hvor Napoli-stjernen blev med at kalde Vallys for 'Kasper'.

Tipsbladet i Brøndby. 

Med en fortid som FC København-fan var der visse Brøndby-tilhængere, der havde det lidt svært med Vallys i begyndelsen, men her 14 måneder efter skiftet fra Silkeborg har tingene ændret sig. 

Det fik for nyligt Nicolai Vallys til at dele et opslag på Instagram, hvor han takkede Brøndby-fansene for, at han nu føler sig accepteret. Efter fredagens træning bad Tipsbladet Nicolai Vallys om at sætte lidt flere ord på tankerne bag opslaget. 

- Jeg føler, at jeg har fundet mig rigtigt godt til rette. Som jeg skrev, så føler jeg, at jeg får ekstremt meget kærlighed fra fansene, og det er noget, jeg sætter utroligt meget pris på.

- Så det var egentlig bare fordi, at jeg ikke havde lagt noget op, så følte jeg lidt, at det var på tide, at jeg gjorde det. Fordi jeg gerne ville give noget tilbage, lyder det fra Nicolai Vallys. 

Carsten V. Jensen sagde i et interview med Ekstra Bladet, at han var klar til at give dig en evighedskontrakt. Ville du være interesseret i sådan en?

- Hahaha… jeg tænker, at der er ros, og det sætter jeg da pris på. Men jeg spekulerer ikke i, om jeg skal forlænge eller noget som helst. Jeg fokuserer på den næste kamp, vi har på søndag. Jeg ved det ikke… jeg så det godt, og det er selvfølgelig meget sjovt, siger Nicolai Vallys. 

Tænker du over, at det kan være din sidste sæson i Brøndby?

- Det tænker jeg ikke over, nej.

Efter debuten mod San Marino i september har Nicolai Vallys ikke været en del af Kasper Hjulmands trup siden da. Landstræneren har meldt ud, at der vil blive udtaget yderligere et par spillere i denne uge, men Nicolai Vallys tøver lidt, da han bliver spurgt, om han går og håber på et opkald fra Hjulmand. 

- Jeg synes altid, at det er svært at svare på. For det er noget, jeg stræber efter. At blive god nok til at blive udvalgt. Jeg har en drøm om at få lov til at være med igen. Så jeg håber, at jeg igen kan være god nok til at blive udtaget igen, lyder svaret fra Brøndby-profilen. 

Søndag venter der så et derby mod FC København, der onsdag slog Manchester United i en vanvittigt dramatisk kamp. Det var dog ikke en kamp, Nicolai Vallys så, og Brøndby-profilen er kortfattet, da han bliver spurgt, hvad han tænker om FC Københavns sejr. 

- Ikke så meget. De vandt. Jeg tænker ikke så meget over det, lyder det fra Vallys, der dog glæder sig til søndagens Superliga-brag:

- Det siger sig selv, at det er en kæmpe kamp. Kulissen får lige et par nøk op. Det betyder lige lidt ekstra for fansene og for os spillere. Vi glæder os alle sammen rigtigt meget, og vi håber, at vi kan få tre point. Jeg synes, at vi har gode muligheder for at gøre det rigtigt svært for dem. Vi tror på vores evner.

Drillet af Lindstrøm
I forbindelse med landsholdsdebuten delte Nicolai Vallys et opslag på Instagram, hvor Brøndby-stjernen fik en kommentar fra Jesper Lindstrøm, der skrev: 'Tillykke med det, Kasper. Giv den gas. Der skal nok komme flere'. 

Der er tale om en reference til en episode fra Nicolai Vallys' første tid i Brøndby, hvor der var debat om, hvorvidt fansene ville synge hans navn eller ej. Da Vallys så endelig skulle hyldes, sang personen med megafonen 'Kasper Vallys' i stedet. Og det er altså noget, som Jesper Lindstrøm har moret sig meget over. 

- Det var første gang, jeg mødte ham sådan rigtigt, da jeg var med landsholdet. Og jeg tror ikke, at han kaldte mig Nicolai en eneste gang. Det var bare en lille joke, som han godt kunne lide at køre videre med, lyder det fra Nicolai Vallys. 

- Det var sjovt. Der bliver stadig snakket om det. Det er godt, at folk kan grine af det. 

En gang imellem er der også andre, der minder Nicolai Vallys om episoden. 

- Det sker indimellem. Men jeg tror, at Lindstrøm var den værste, lyder det fra Vallys med et grin. 

Nicolai Vallys har i denne sæson scoret otte mål for Brøndby i Superligaen.