• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Van der Vaart forstår ingenting

Van der Vaart forstår ingenting
Foto: Lars Rønbøg/GettyImages

Hollandske Rafael van der Vaart mener stadig, at han har noget at bidrage med.

Af Andreas Arp

Det lignede et kæmpe scoop, da FC Midtjylland får godt et års tiden siden kunne offentliggøre, at klubben havde skrevet under med ingen ringere end Rafael van der Vaart, der tidligere har spillet i både Real Madrid, Tottenham og Ajax Amstersdam og endda stået i en VM-finale.

Hollænderen står dog kun noteret for 15 kampe for FC Midtjyllands førstehold og i en lang periode har den 34-årige stjerne kun spillet for reserveholdet. 

Til Ekstra Bladet fortæller van der Vaart nu, at han ikke forstår, hvordan det er endt, som det er:

- Jeg er her for at spille fodbold, og jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke er med i truppen. Men det er andre, du skal spørge om, hvorfor jeg ikke er med. Alt, jeg kan sige lige nu, er, at jeg forsøger at levere 100 procent til træning, og det er nogle gode gutter, der træner her også. Vi har det sjovt, og jeg forsøger at gøre mit arbejde, fortæller hollænderen til Ekstra Bladet, efter at han trænede med de andre FC Midtjylland-spillere, der heller ikke er rejst til Cypern for at spille Europa League torsdag.

Klubbens største indkøb nogensinde fortæller yderligere, at han har i sinde at gøre sit arbejde til kontrakten udløber næste år, mens han fastholder, at han stadig har meget at give af.