Vanvittig kamp: Silkeborg bankede AaB med 6-4

Silkeborg IF og AaB's reserver målfestede i testkamp.

En reserveholdstestkamp mellem Silkeborg IF og AaB en mandag lyder måske ikke som det mest sexede, men det endte med at blive en vanvittig fodboldkamp, da de to klubber tørnede sammen i Søhøjlandet, melder Nordjyske, der var på plads til opgøret.

Det blev således et sandt målorgie, og til sidst kunne Silkeborg-spillerne juble over en sejr på hele 6-4.

Sidste sæsons vicetopscorer i Superligaen Louka Prip har haft en forfærdelig sæson indtil videre og er noteret for nul scoringer i 11 Superliga-kampe. I mandagens testkamp fik han imidlertid tanket en smule selvtillid med to scoringer, og det kunne være blevet til et hattrick, hvis ikke Prip havde misbrugt et straffespark.

Hos hjemmeholdet var Tonni Adamsen i målhumør, og han kunne ligesom Louka Prip kalde sig for dobbelt målscorer, da kampen var forbi.

Silkeborg IF var foran 3-2 ved pausen - i starten af anden halvleg blev der scoret hele fem mål på seks minutter.