• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Var profil i dansk klub: Installerer nu køleskabe

Foto: Getty Images

Tidligere Superliga-spiller og Vendsyssel-profil har foretaget et større karriereskifte.

Af Ole Hoffskov

De allerdygtigste fodboldspillere når i løbet af deres relativt korte karriere at skrabe så mange penge sammen, at de ikke behøver tage et "normalt" arbejde, når de er færdige som aktiv, men det er langt fra alle, der bliver stenrige af deres fodboldtalent.

Så når karrieren er forbi, må de også trække i arbejdstøjet og begynde at tænke på frokostpauser og weekendtillæg. 

Det er blandt andre Ninos Gouriye et glimrende eksempel på. 

Den 32-årige hollænder har en fortid i Vendsyssel FF, hvor han var en ganske fremtrædende spiller og scorede 14 mål i 47 kampe fra 2017 til 2019. Han spillede blandt andet seks kampe i Superligaen. CV'et tæller også 80 kampe i Æresdivisionen og ungdomslandskampe for Holland. Nu er han amatørspiller i XerxesDZB.

Gouriye er blandt de mange eks-fodboldspillere, der ikke kan leve af formuen, så han tjener den dag i dag til terminen ved at installere hvidevarer i folks hjem. 

- Jeg nyder det virkelig meget. Det er med stor glæde, at jeg går på arbejde hver eneste dag. Det er et meget givende arbejde for mig, siger Ninos Gouriye til Tubantia.

I interviewet ser han også tilbage på tiden i Vendyssel FF, som han valgte at ophæve sin kontrakt med i 2019. Det skulle han aldrig have gjort, fastslår hollænderen her en lille håndfuld år senere.

Det lykkedes ham nemlig først at finde en ny klub mere end et år senere. 

- Den sommer traf jeg de forkerte valg. Der var flere tilbud, jeg takkede nej til, fordi jeg ville afvente, men så stoppede de (tilbuddene, red.) med at komme. I månedsvis ventede jeg på en klub. Der er tidspunkter, hvor jeg bebrejder mig selv det, men på den anden side betød det, at jeg så min datter vokse op. Jeg arbejdede ikke i halvandet år, så jeg så hende hver dag og oplevede alle de smukke øjeblikke. Det har også meget stor værdi for mig, fastslår Ninos Gouriye. 

Den tidligere Vendsyssel-spiller bor til dagligt i Rotterdam.