• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Var tæt på FCN: Brøndby kom ind fra sidelinjen

Foto: Getty Images

Frederik Alves havde lige været til et møde med FC Nordsjælland, men så kom Brøndby i slutningen af transfervinduet.

Af Oliver Okstrøm

Frederik Alves vendte i januar 2022 hjem til dansk fodbold, da han skiftede fra West Ham til Brøndby. Det var dog også muligt, at han var endt i FC Nordsjælland, men dagen før deadlinedagen kom Brøndby, som han har været fan af siden, han var dreng.

Det fortæller han om i et interview i Offside på Viaplay.

- Det var enten Nordsjælland eller Brøndby. Jeg var til et møde med Nordsjælland, og vi havde snakket i to timer og fik en god kemi mellem os allesammen, men Brøndby kom lige fra sidelinjen, og så kunne jeg ikke sige nej. Det kunne jeg simpelthen ikke, siger han og fortsætter:

-  Jeg tror, at klokken er ti, og så skriver min agent, at Brøndby kommer lige fra sidelinjen, og så skriver jeg 'prøv lige at kør på dér', lyder det med et stort smil fra Alves, der slår fast, at han ikke var i tvivl på noget tidspunkt om, at det skulle være de blågule fra den københavnske vestegn.

I sommerens transfervindue var der mulighed for, at han skulle til tyrkiske Trabzonspor, men det blev ikke til noget. 

- Lige i den her situation var der ikke så meget at overveje, fordi jeg var lige kommet ind i varmen, så er det jo dumt at starte forfra i en anden klub, så der har ikke været så meget overvejelse dér, forklarer Alves.

Men selvom det ikke skete denne gang for den 23-årige forsvarsspiller, så er det ikke udelukket for ham at prøve udenfor Danmarks grænser igen.

- Nu har jeg været i udlandet, hvor jeg ikke fik så meget ud af det. Det er ikke en hemmelighed, at jeg gerne vil prøve igen, lyder det fra Brøndby-spilleren.

Senest er Brøndby kommet op på andenpladsen i Superligaen, og der bliver peget på, at der nu er ro i truppen. Læs mere om det her.