Video : Tipsbladet
Superliga

Vavro undskylder sviner: Det fortryder jeg

Denis Vavro har nu valgt at undskylde overfor Lazio, efter at slovakken udtalte sig mindre pænt om Rom-klubben, hvor han fortsat er på kontrakt.

Denis Vavro har sendt en undskyldning til Lazio, efter at den slovakiske forsvarsspiller har omtalt Serie A-klubben i mindre pæne vendinger. 

Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport har Vavro således gjort Lazio-fans rasende på sociale medier, da han i et interview på Twitch blev spurgt til den italienske klub, hvor han i skrivende stund er på kontrakt. 

- Om jeg hader Lazio? Ja, selvfølgelig! lød det således, ifølge Corriere dello Sport, fra Denis Vavro. 

Ifølge Corriere dello Sport kom Denis Vavro med udtalelsen i Slovakiet, hvor forsvarsspilleren opholder sig på ferie i disse dage. Vavros lejeaftale med FC København udløb torsdag, og slovakken er derfor ikke rejst med på mestrenes træningstur til Holland. 

På Instagram har Denis Vavro efterfølgende valgt at undskylde for sin udtalelse om Lazio. 

- Jeg begik en fejl. Jeg sagde ting, jeg aldrig skulle have sagt. Det fortryder jeg. Lazio er en stor og historisk klub... for stor til en spiller som mig, har Denis Vavro således skrevet i en story på Instagram. 

Denis Vavro udtalte tidligere på ugen til B.T.-podcasten Transfervinduet, at han regner med at vende tilbage til FC København. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.