• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

VB-boss: Måske har vi fået for mange nye spillere

Foto: Getty Images

Vejle-direktør Henrik Tønder kan godt se, at der måske er sammenhæng mellem stor tilgang af spillere og deres vanskeligheder.

Af Oliver Okstrøm

Vejle har i denne sæson endnu ikke vundet, og de har blot skrabet to point sammen efter ti kampe. Det kommer efter en sommer, hvor vejlenserne har hentet 12 nye spillere, og det kan VB-direktør Henrik Tønder godt se en sammenhæng i.

Det fortæller han i et interview på TV3 Sport forud for opgøret mellem OB og Vejle.

- Vi har igennem flere år skiftet mange spillere, og vi har model, hvor vi skifter rigtig mange spillere. Og jo, det kan sagtens være, at det viser sig, at der er for mange, der er skiftet nu siger han og fortsætter: 

- Det kan også være, at der er nogle, der har brug for lidt tid, inden de kommer i gang. Det er måske en del af forklaringen på, at vi ikke har så mange point, lyder det fra Henrik Tønder.

Dog understreger han, at det ikke er den eneste årsag til, at man ligger på sidstepladsen i rækken. Her nævner han også skader som en del af forklaringen på, hvorfor det er gået skævt i den første halvdel af grundspillet.

- Den måde vi rekrutterer udenlandske spillere er igennem vores ejernes netværk. Det har vi gjort før, og det gør vi nu. Så en stor del af det, som kommer ind, det er fra ejernes netværk, så du kan sige, når vi taler om, hvem der er skyld i, at det ser sådan ud - og hvem har fortjenesten - så er det sådan i Vejle, at vi er sammen om det. Og ejerne er dybt involveret, fortæller Tønder.

Vejle-cheftræner Peter Sørensen har efter det seneste nederlag gjort klart, at der er nogle fejl på banen, som han aldrig ser igen. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020