Vejle afværgede pokalchok dybt inde i overtiden

Vejle, SønderjyskE og FC Nordsjælland var tæt på at komme i problemer, mens FCM gik sikkert videre i dagens tidligere pokalkampe.

Onsdagens tidlige pokalkampe var tæt på at byde på tre chok. Både SønderjyskE og FC Nordsjælland var ved at sætte føringer over styr mod sekundahold, men hev begge en sejr i land, mens Vejle Boldklub stod endnu tættere på afgrunden.

SønderjyskE mødte B1913 fra Danmarksserien på udebane. Superliga-holdet kom planmæssigt foran 4-0 i begyndelsen af anden halvleg, og så troede de fleste nok, at løbet var kørt.

Men 13'erne kæmpede sig tilbage og reducerede til 3-4 med otte minutter igen. Tættere på kom de dog ikke, og SønderjyskE slap med skrækken.

Også FC Nordsjælland var lige ved at dumme sig mod et hold fra de lavere rækker. FCN kom ellers foran 2-0 mod VSK Århus, der fik reduceret og dermed bragt spænding ind i opgøret.

FCN holdt dog stand og vandt 2-1.

Tættest på fadæsen var Vejle Boldklub, der kom bagud 3-1 til Vanløse IF fra 3. division med et lille kvarter tilbage af kampen. Holdet kom endda i undertal i det 89. minut, da Denis Kolinger måtte forlade banen.

Alligevel lykkedes det VB at lave et vildt comeback. Holdet scorede først én, så to og til sidst tre gange i overtiden. Det sidste mål stod sommersigningen Andrés Ponce for i det sjette minuts overtid. Dermed afværgede det tredje Superliga-hold en katastrofe denne aften.

Så var det mere overbevisende, hvad FC Midtjylland foretog sig: Holdet vandt i sikker stil med 5-0 over Kjellerup IF.