Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle Boldklub i dialog med Fulham-talent

Superliga-klubben kæmper med flere andre klubber om at hente den franske angriber fra Premier League-nedrykkerne.

Vejle Boldklub har allerede været godt i gang på transfermarkedet denne sommer, og en ny offensivspiller kan være på vej.

tipsbladet.dk erfarer, at Vejle Boldklub er i dialog med angriber Jean-Pierre Tiehi, der er på kontrakt hos Premier League-nedrykkerne Fulham.

Intet er imidlertid faldet på plads endnu, og franskmanden er ikke i Vejle endnu.

Der er ifølge tipsbladet.dk's oplysninger også stor konkurrence om den 19-årige franskmands underskrift. Der er således også klubber i både engelsk og hollandsk fodbold, der har et godt øje til Jean-Pierre Tiehi.

Jean-Pierre Tiehi kom til Fulham fra Le Havre for godt tre år siden, men har ikke fået debut på den engelske klubs førstehold. I sidste sæson viste han sig imidlertid godt frem hos Fulhams U23-hold med hele 10 scoringer på 23 kampe i Premier League 2. Sæsonen forinden scorede han ti mål på 18 kampe for U18-holdet. 

Også Forenet Nørreskoven har sat den unge franskmand i forbindelse med Vejle Boldklub.

Vejle Boldklub har som nævnt været aktive på markedet og har allerede hentet Manjrekar James, Mouhammadou Drammeh, Kevin Custovic, Aleksey Chernov, German Onugkha og Dimitris Emmanouilidis til førsteholdet denne sommer.

I sidste uge kunne Vejle Amts Folkeblad også skrive, at en af klubbens tidligere stjerner i form af angriber Dominic Vinicius skal til prøvetræning i Nørreskoven. Det kan du læse mere om her.