• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Vejle Boldkub-profil regner med at blive klar til sæsonstart

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den talentfulde midtbanespiller regner med at være klar til Vejle Boldklubs første kamp i Superliga-sæsonen.

Af Victor Risager

Efter Vejle sikrede oprykning til Superligaen, belv Arbnor Mucolli opereret, og siden har midtbanespilleren siddet ude. 

Derfor var den dygtige midtbanespiller heller ikke at finde på træningsbanerne med resten af holdkammeraterne tirsdag, hvor Vejle Boldklub trænede for første gang forud for den kommende sæson. Men Mucolli bør blive klar til sæsonstart. 

Det understreger Arbnor Mucolli selv over for Vejles hjemmeside. 

- Jeg blev opereret dagen efter oprykningen. Det var perfekt, at vi sikrede os to runder før afslutningen, for så kunne jeg hurtigere blive klar. Den første uge efter operationen var meget svær. Det var svært at komme ud af sengen om morgenen, og jeg var generelt hæmmet, men nu går det meget bedre. Jeg føler mig fit, men er ikke helt klar til at gå med i træningen endnu.

- I de sidste par uger har jeg løbet meget, og det fortsatte jeg med i dag tirsdag, da vi trænede for første gang. Mens de andre skulle ud på banen, så var jeg på løbebåndet. Jeg træner også styrke i benet, og jeg mærker hele tiden fremgang. Indenfor en til to uger, så er jeg helt tilbage i træningen, og der bør ikke være tvivl om, at jeg når at blive klar til sæsonstart, lyder det fra midtbaneprofilen.

Mucolli har også store forventninger til sine egne præstationer i sæsonen. Efter at han leverede syv mål og seks assist i NordicBet Ligaen, vil han fortsætte med at være involveret i scoringer. 

- Min personlige målsætning for sæsonen er, at jeg gerne vil fortsætte med at vise mig godt frem. Jeg spiller en offensivposition, og her skal der præsteres. Mål og assist er vigtige, og det bliver vi målt på, men det handler også om at give det bedste til holdet, så vi får de resultater, vi skal bruge, siger han.

Vejle Boldklubs første Superliga-kamp i den kommende sæson er mod AGF den 14. september.  

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus