• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Vejle forlænger med Hummel og spiller i ny trøje søndag

Foto: Getty Images

Vejle Boldklub har scoret en ny treårig aftale med Hummel, og søndag kan man i forbindelse med det fejre en helt ny trøje i hjemmekampen mod Brøndby.

Af tipsbladet.dk

Når danske hummel kigger ned over listen af de klubber, man servicerer, står Vejle Boldklub meget højt på listen.

Hummel og Vejle har samarbejdet i årtier, og det er noget, der kommer til at fortsætte.

Vejle Boldklub kan fredag annoncere, at man har landet en ny treårig aftale med hummel, der forbedrer vilkårene og økonomien for 3F Superliga-klubben. Som led i fejringen af det spiller Vejle-mandskabet i en ny hummel-trøje, når holdet søndag aften tager imod Brøndby i Nørreskoven:

- Vejle Boldklub og hummel hører på mange måder sammen. Vejle Boldklub er den klub, hummel har haft det længste samarbejde med. Et samarbejde, der om få år runder 50 år. Klubben har de seneste år taget store skridt både inden for fodbolden og organisatorisk. Trøjen her er blevet til ved et tæt samarbejde med Vejle Boldklub, og samtidig kan vi til januar præsentere den første portion merchandise fra hummel og Sport24. Vi tror på Vejle Boldklub og de mennesker, der driver klubben, og vi ser det som en naturlig anerkendelse, at vi forlænger og forstærker samarbejdet med de gode folk i Nørreskoven, siger Lars Westergard, der er Nordic sponsorship manager hos hummel.

Også Vejle Boldklubs direktør Henrik Tønder glæder sig over forlængelsen med hummel:

Vi er meget tilfredse med forlængelsen med hummel og de forbedrede vilkår. hummel vil sammen med Sport24 have et fokus på merchandise og de muligheder, som dette kan give. Vejle Boldklub har fået en rigtig flot trøje, der er skræddersyet til klubben og vores historie. Den har vores kommunikationschef, Morten Pelch, skabt sammen med hummel. Aftalen viser også en tiltro og tillid til det arbejde, vi hver dag møder ind for at gøre for klubben, fortæller Henrik Tønder.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020