Video : Tipsbladet
Superliga

AGF og Vejle deler: Stor intensitet men ingen mål

Intensiteten var stor, men mål og store chancer var en mangelvare, da Vejle og AGF spillede 0-0.

Vejle og AGF fik mandag begge point ud af deres første kamp i foråret, da det blev 0-0 i Nørreskoven efter et opgør, der ikke vinder nogen skønhedspriser.

Det startede ellers nærmest eksplosivt med masser af energi og gode intentioner, men selv om begge hold kom frem til en håndfuld muligheder, var slagudvekslingen langt fra noget chanceorgie.

- Vi skabte to-tre store chancer, men begge hold sled lidt med det. Det var en tæt kamp, men nok ikke en smuk kamp at se på.

- Vi spillede en dårlig kamp og var slet ikke gode nok. Der er meget, der skal forbedres, siger AGF's Mikael Anderson til TV3 Sport.

AGF blev med pointdelingen overhalet af FC Nordsjælland i denne runde og holder nu til på femtepladsen med syv-otte point op til toptrioen og ni point ned til den forkerte side af den streg, som om fire runder skiller rækken i op- og nedrykningsspil.

Vejle er næstsidst med fire point op til Viborg og Randers lige over nedrykningsstregen.

Kan man godt lide direkte spil, masser af hårde dueller og en fortættet atmosfære, men ikke nødvendigvis smukt spil og en flydende rytme var opgøret en sand nydelse.

Begge hold vil gerne hurtigt fremad med bolden, og selv om teknikken ikke altid helt fulgte helt med, kastede det spredte muligheder i begge ender af sig.

Vejle Dimitrios Emmanouilidis spillede sin første betydende kamp efter mere end 15 måneders skadespause og var øjensynligt meget opsat på at få det meste ud af comebacket.

Blandt adskillige energiske indslag var et tidligt og glimrende forsøg fra en spids vinkel, som AGF-keeper Bailey Peacock-Farrell klarede med en god fodparade.

Senere var Vejle-keeper Nathan Trott vågen i den anden ende, da først Mikael Anderson og siden Frederik Brandhof tvang englænderen til at fremvise sine veludviklede evner til at dække yderområderne af sit bur.

Emmanouilidis var på spil igen i en livlig åbning på anden halvleg, hvor især Vejle truede, men igen blev Peacock-Farrell vinder af duellen med den græske offensivspiller.

Kort efter kiksede AGF's Mads Emil Madsen en afslutning i en ellers god position i den anden ende, men efterhånden som anden halvleg skred frem sivede energien stille og roligt ud af forårspremieren.

Vejle sluttede bedst af, men evnede ikke at give de godt 9000 fremmødte et mål til hjemturen.

- Det var en lige kamp, men subjektivt synes jeg, at vi kontrollerede det åbne spil og var tættest på sejren, siger Vejle-træner Ivan Prelec til TV3 Sport.

/ritzau/