• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Vejle præsenterer ny spiller: Han kan bidrage nu

Foto: Vejle Boldklub

En mangeårig Superliga-spiller er på plads i Vejle Boldklub.

Af Victor Risager

Vejle Boldklub har torsdag præsenteret en ny midtbanespiller i form af Hallur Hansson.

På sin hjemmeside oplyser klubben, at den færøske landsholdsspiller tiltræder i Nørreskoven med det samme, og at hans aftale i første omgang gælder året ud. Nyheden kommer, efter at flere medier onsdag kunne skrive om en forestående aftale. 

Hallur Hansson kommer noget kontroversielt til Vejle Boldklub, efter at han i sommer forlod rivalerne AC Horsens, der rykkede ud af Superligaen.

Siden har han ikke spillet på klubplan, men cheftræner Peter Sørensen forudser, at den 29-årige midtbanedynamo kan bidrage i Nørreskoven allerede med det samme. 

- Hallur Hansson kommer med et kendskab til 3F Superligaen og til sine holdkammerater, der gør integrationen øjeblikkelig. Vi får en dygtig spiller og en stærk karakter, der sammen med sine holdkammerater skal være med til at løfte os. Det er en spiller, der vel med rette kan kategoriseres som ¾ dansk, og som altid er garant for en helhjertet indsats, hvor der kommer græs på tøjet. Samtidig har Hallur Hansson en form, senest med 90 minutter i landskampen mod Skotland, der gør, at han kan bidrage med det samme, fortæller Peter Sørensen til klubbens hjemmeside. 

Vejle Boldklub er aktuelt sidst i Superligaen, og de møder i weekenden Brøndby IF. Den kamp spilles søndag klokken 16.00 på Brøndby Stadion, hvor Hallur Hansson altså kan debutere for sin nye klub. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020