Video : Tipsbladet
Superliga

Verdens Lækreste Superliga: De så frygtelige ud!

Verdens Lækreste Superliga er Tipsbladets nye, kærlige mandags-show her, hvor det handler om kærligheden til den liga, vi alle sammen elsker: Superligaen. Se programmet her.

Endnu en vild og dramatisk Superliga-weekend er overstået. FC Midtjyllands ni mand slog AGF i rundens - måske årets? - mest dramatiske kamp, VB bragte spænding ind i nedrykningskampen, og Brøndby IF buldrede videre.  

Nu er det tid til at tale weekendens kampe igennem.

Det gør vi i Tipsbladets nye og kærlige mandags-show Verdens Lækreste Superliga.

Amanda Bodenhoff er vært, Benjamin Leander fast analytiker, og så er dagens tredje gæst tidligere FC København-målmand Jesper Christiansen, der senere mandag skal overrække Det Gyldne Bur til Kamil Grabara.

I programmet skal gæsterne også slå op med nogen - og i den forbindelse peger Leander på Silkeborg IF, der indkasserede et nederlag på 0-2 til Vejle Boldklub.

- Silkeborg så frygtelige ud i Vejle! Simpelthen en omgang uorganiseret, skuffende fodbold, hvor man nærmest fra første fløjt tænkte, at Vejle var ovenpå. De har ikke scoret tre kampe i træk i Superligaen for første gang i over to og et halvt år, siger Leander og påpeger:

- De har fået otte point i de sidste ti runder. 

Hør de tre fortælle om runden og om uddelingen af Det Gyldne Bur - en pris, Jesper Christiansen i øvrigt også har med ind i studiet.

I videofeltet øverst til denne artikel kan du se ugens udgave af Verdens Lækreste Superliga.