Video : Tipsbladet
Superliga

- Vi håber, han bliver i OB, men…

Rami Al Hajj var fraværende til OB's testkamp lørdag. Her er Troels Bechs forklaring.

Da OB tabte til AaB i en testkamp lørdag eftermiddag, glimtede flere af fynboernes profiler ved deres fravær.

Hverken Don Deedson Louicius, der vil væk og er et emne i AGF, eller Rami Al Hajj var i aktion. Ja, sidstnævnte var end ikke at finde i OB-truppen til kampen.

I juli måned, hvor der er fuld gang i transfervinduet, er det noget, der sætter fut i transferrygterne.

Så hvorfor var Rami Al Hajj ikke med i lørdagens testkamp? Det har Tipsbladet spurgt sportsdirektør i OB, Troels Bech, om. 

- Det her er en ombrydningsperiode for nogle klubber, og i særdeleshed for sådan nogle som os, der har ændret status. Der er rigtig mange spørgsmålstegn af forskellig art. Der er også tilløb, halve handlinger og hele handlinger, og noget af det ligger til grund for, at vi ikke havde alle med i dag.

- Der var også nogle, der havde skadesproblemer, men det er svaret. Også på Rami. Det er en ombrydningsperiode for mange, og vi prøver at forvalte det ansvarligt over for holdet først og den enkelte bagefter, siger Troels Bech til Tipsbladet.

Er det en spiller, I forventer er i OB efter transfervinduet?

- Det er i hvert fald en spiller, vi håber er i OB, siger han og tilføjer:

- Vi kan selvfølgelig være de stramme og sige, at alle bliver i OB, uden undtagelse. Men vi bliver også nødt til at kigge på, hvad der er bedst for holdet og økonomien og så videre. Derfor kigger vi selvfølgelig på - uafhængigt hvilken spiller det er - hvordan vi kan sætte vores trup bedst muligt sammen. Hvis der er nogle af spillerne, der har udtrykt et ønske, der går udover deres evne til at præstere, tæller det også med.

Foruden Rami Al Hajj og Don Deedson Louicius var flere andre spillere ikke med, og i OB forventer man da også flere afgange. 

- Nogle spillere kommer til at forlade os, fordi vi har flere spillere, end vi ønsker at have. Og vi har brug for at gøre vejen for vores akademispillere lidt kortere. Derfor vil flere forlade os, udover de ni, der har forladt os denne sommer, siger Troels Bech.

OB skal i den kommende sæson spille i 1. division.