Video : Tipsbladet
Superliga

- Vi har lukket tre mål mere ind end Brøndby

Jacob Neestrup nikker genkendende til de defensive problemer i FCK, men forstår ikke den negative vinkling på det i medierne.

Tipsbladet i Brøndby:

FCK har indkasseret 17 mål i indeværende sæson af Superligaen. Kun FC Midtjylland har lukket flere mål ind i top seks.

Alligevel forstår FCK-træner Jacob Neestrup ikke den negative vinkling i medierne. 

- Vi ligger nummer et i Superligaen. Vi er et tophold. Så hvorfor skal der være så stort et fokus på, at vi lukker mål ind? Hvorfor er der ikke fokus på at vi kommer ud over stepperne og scorer en masser af mål? Det synes jeg er lidt overraskende, og en lille smule ærgerligt, hvis jeg skal være ærlig. 

Neestrup har i samme forbindelse bemærket, at medierne altid skal have noget at brokke sig over, hentyder han overfor Tipsbladet og den øvrige presse til pressemødet forud for kampen mod Manchester United onsdag aften.

- I andre sammenhænge kan man brokke sig over, at der ikke bliver spillet underholdende fodbold. Det er en sjov betragtning, jeg har lavet. Hvis vi havde lukket fem mål ind og lavet 17, så havde man brokket sig over, at vi ikke lavede nok mål. Jeg har jo ret, har jeg ikke det?, smiler Jacob Neestrup

I stedet peger han pilen hen mod de evige rivaler fra Brøndby, der næsten har indkasseret lige så mange mål. 

- Vi har lukket tre mål mere ind end Brøndby, men vi har lukket for mange mål ind. 

FCK fører Superligaen med tre point ned til forfølgerne fra netop Brøndby, der har tre point færre end Jacob Neestrups mandskab.