Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg får afvist tre bud på dansk offensivspiller

Ifølge B.T. har Viborg FF fået afvist tre bud på AaB-spiller.

Han er bare 18 år og er regnet som et stort offensivt talent, så det giver god mening, at der er interesse for AaB'eren Oliver Ross.

Ifølge B.T. har Viborg nu tre gange budt på Oliver Ross, men alle tre gange har AaB afvist klubben fra domkirkebyen.

Ross kan ende som en slags vinder af AaB's nedrykning, da han formentlig kan se frem til en del spilletid for nordjyderne i NordicBet Ligaen. Indtil videre har han spillet fem kampe og lavet to mål.

Men AaB-fans skal holde vejret, for Viborg FF er - ifølge B.T. - meget interesseret i den offensive midtbanespiller, der også kan spille i angrebet. Senest har man budt op mod fem millioner kroner for Ross, lyder det.

Noget tyder dog på, at AaB vil gå langt for at holde på guldfuglen - klubben kræver angiveligt det dobbelte, og det er en pris, som Viborg ikke ønsker at betale.

VFF leder efter forstærkninger, da man har solgt blandt andre Elias Achouri og Anton Gaaei, men noget tyder altså på, at det bliver et andet sted end AaB, man må kigge efter en forstærkning til offensiven.

Viborg FF har i øvrigt allerede én gang i dette transfervindue været på rov i Aalborg, da man har købt den store angriber Anosike Ementa. Ementa har scoret en enkelt gang indtil videre for VFF.