Video : Tipsbladet
Superliga

Transfernyt: Viborg FF går på rov i Lyngby

Superligaens nummer to henter midtbanespiller hos ligaens bundprop.

Superligaens nummer to, Viborg FF, stempler ind på transfermarkedet denne vinter og henter midtbanespiller Magnus Westergaard fra bundproppen Lyngby Boldklub.

Det bekræfter begge klubber mandag formiddag.

Magnus Westergaard stod foran kontraktudløb i Lyngby Boldklub og havde indgået en forhåndsaftale med Viborg FF om et sommerskifte, men nu er klubberne blevet enige om en øjeblikkelig overgang.

De Kongeblås fodboldchef, Nicas Kjeldsen, siger til Lyngbys hjemmeside:

- Vi har forsøgt at lave en længerevarende aftale med Magnus i næsten et år, men vi må erkende at det ikke er lykkedes. I fredags meddelte Magnus os så, at han havde skrevet kontrakt med Viborg med virkning fra sommer, og derfra var det et spørgsmål om at få det bedste ud af situationen. Vi ønsker selvfølgelig ikke at have en spiller i truppen, som hellere vil være et andet sted, og vi ønsker heller ikke at spille Magnus varm til en anden klub, siger han.

I Viborg glæder man sig over tilgangen. 

- Vi får en fysisk stærk, dynamisk midtbanespiller, som er en anden type end dem, vi har i forvejen, og derved kan han give flere muligheder til vores spil. Han er en ledertype, er hårdtarbejdende og kommer med stor intensitet i sit spil, og det glæder vi os til at få gavn af her.

- Samtidig har han nogle meget spændende fysiske data, og er en spiller, der har taget rigtig gode skridt de seneste år, så vi føler os sikre på, at han passer godt ind hos os og tror på, at han kan fortsætte sin udvikling i vores miljø, siger direktør Morten Jensen til Viborgs hjemmeside. 

Magnus Westergaard, 24 år, har fået en aftale frem til udgangen af 2025. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE