Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg henter målmand i FC Midtjylland

Oscar Hedvall skifter fra FC Midtjylland til Viborg FF.

Som Tipsbladet kunne afsløre tirsdag skifter Oscar Hedvall fra FC Midtjylland til Viborg FF. 

Klubben fra domkirkebyen har dermed sikret sig en ny målmand efter afgangene af Nico Mantl og Lasse Schulz. 

- Vi er rigtig glade for, at vi nu får Oscar ind i vores stærke målmandsteam, hvor han skal være med til at styrke konkurrencen på målmandsposten. Han er en målmand med nogle kompetencer, der passer godt ind til vores spillestil, da han er god med fødderne, god i feltet og har et godt redningsspil.

- Han er samtidig en god fyr, der elsker at træne og også bidrager til fællesskabet, hvilket vi sætter stor pris på. Nu glæder vi os til at få ham ind i vores miljø, hvor vi tror på, at vi sammen med vores målmandstræner Kresten kan få løftet Oscars niveau yderligere, udtaler sportschef Mads Agesen.

Oscar Hedvall skiftede i sommeren 2023 fra Silkeborg IF til FC Midtjylland, hvor målmanden ikke nåede at få en førsteholdskamp. Nu er han klar på en ny udfordring i Viborg.

- Jeg ser Viborg FF som en rigtig spændende klub, der har en klar vision og er på vej i en god retning. Så jeg ser det som en stor mulighed for mig, og jeg glæder mig til at vise, hvad jeg kan bidrage med både på og uden for banen.

- Jeg har ambitioner om at få spilletid, men jeg ved også, at det kræver hårdt arbejde, da jeg kommer ind og bliver en del af et stærkt målmandsteam, hvor der er stor og sund konkurrence. Det er kun godt, da konkurrencen er med til at presse os og gøre os bedre, og derfor er jeg også sikker på, at jeg her i Viborg FF kan fortsætte med at udvikle mig som målmand, lyder det fra Oscar Hedvall.

I Viborg skal Oscar Hedvall konkurrere med Lucas Lund, der missede hele forårssæsonen med en skade.